Πολιτισμός

Χωρίς διαδικτυακές συνδέσεις η απονομή των φετινών Όσκαρ

22.03.2021 | 13:53

Πλησιάζει η απονομή των βραβείων Όσκαρ και οι διοργανωτές κατέστησαν σαφές πως παρά τις δυσκολίες των περιορισμών της πανδημίας η φετινή τελετή απονομής των χρυσών αγαλματιδίων δεν θα χάσει τη λάμψη της.

Οι παραγωγοί της 93ης απονομής των Όσκαρ, Στίβεν Σόντερμπεργκ, Στέισι Σερ και Τζέσι Κόλινς έστειλαν επιστολή σε όλους τους υποψήφιους και κατέστησαν σαφές πως δεν θα υπάρχουν διαδικτυακές συνδέσεις.

«Έχουμε κάνει τα πάντα προκειμένου να παρέχουμε μία ασφαλή και ευχάριστη βραδιά σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά όπως και για τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο λάτρεις του κινηματογράφου. Αισθανόμαστε πως η διαδικτυακή συμμετοχή θα υποβαθμίσει τις προσπάθειες για καλό αποτέλεσμα» ανέφεραν στο μήνυμά τους οι παραγωγοί της τελετής.

Με έμμεσο τρόπο οι παραγωγοί έριξαν τα καρφιά τους σε αντίστοιχες τελετές, όπως οι Χρυσές Σφαίρες και τα Βραβεία Emmy.

Μόνο όσοι είναι παρόντες στους διαφορετικούς χώρους της τελετής θα μπορέσουν να συμμετάσχουν.

Με άλλα λόγια, οι υποψήφιοι είτε θα εμφανιστούν αυτοπροσώπως είτε η Ακαδημία θα παραλάβει το βραβείο εκ μέρους τους.

Το βραδινό ένδυμα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τις εμφανίσεις στην τελετή και πως οι κάζουαλ εμφανίσεις που υιοθετήθηκαν σε άλλες αντίστοιχες βραδιές βραβείων δεν θα επιτραπούν σε καμία περίπτωση.

Η Ακαδημία των Όσκαρ θεωρεί πως το φετινό αποτέλεσμα δεν θα είναι κατά πολύ κατώτερο των προηγούμενων χρόνων και δεν θα πλήττει την ιστορία του λαμπερού θεσμού.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/03/2021

Πολιτισμός