Ελλάδα

Πρόστιμα και συλλήψεις για κορωνοπάρτι στην Αττική

20.03.2021 | 20:24

Σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αθήνας νεαροί διοργάνωναν ξέφρενα κορωνοπάρτι με διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Για κακή τους τύχη όμως και καλή των υπολοίπων το αντιλήφθηκε η Ελληνική Αστυνομία, που προχώρησε σε συλλήψεις και στην επιβολή των σχετικών προστίμων.

Ειδικότερα, σε πάρτι που διοργάνωσε Ιταλός φοιτητής σε διαμέρισμα στο Σταθμό Λαρίσης, συμμετείχαν 21 άτομα συνολικά. Στον διοργανωτή, ο οποίος συνελήφθη, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους άλλους 20 αυτό των 300 ευρώ.

Επίσης, σε άλλο διαμέρισμα στα Ιλίσια εντοπίστηκαν 16 άτομα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν ένα άτομο ως διοργανωτή και να επιβάλλουν τα σχετικά πρόστιμα των 3.000 και 300 ευρώ αντίστοιχα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.