Στην Αγγλία η Νότιγχαμ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο γήπεδο της Ιπσουιτς Χάρη στη σέντρα του Μουνιόζ. Ο Ουαλλός Νέκο Γουίλιαμς έβαλε γκολ για τη Φόρεστ στο 13ο λεπτό.
Απώλεσε το πλεονέκτημα στο 41′ ο Ενσίσο επωφελήθηκε από το λάθος του Μιλένκοβιτς βρέθηκε απέναντι στον Σελς και ευστόχησε. Γκολ 1 -1 και τελικό σκορ.
Στουτγκάρδη
Στη Γερμανία συναρπαστική αναμέτρηση στη Στουτγκάρδη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον μόνιμο σκόρερ Βόσνιο Ντεμίροβιτς στο 5ο λεπτό. Ο Αμερικανός Σκάλι απάντησε για την Γκλάντμπαχ στο 38ο λεπτό, 1 -1 αποτέλεσμα ημιχρόνου και μπήκε σε θέση οδηγού στο 51′ 2 -1 Σκόρερ ο Ιάπωνας Ματσίνο.
Ο Βάελ Μόχια διεύρυνε τη διαφορά για τη φιλοξενούμενη στο 66ο λεπτό, ο Ντεμίροβιτς έβαλε δεύτερο γκολ για τη Στουτγκάρδη στο 83′ αλλά δεν ήταν αρκετό.Νικη 3 -2 για την Γκλάντμπαχ.
Τορίνο
Στην Ιταλία, γκολ για την Τορίνο με τον Ολλανδό Κίαν Φιτς Τζίμ1 -0 επί της Μόντσα. Ο Πορτογάλος Βαρέλα ισοφάρισε για τη φιλοξενούμενη στο 47′, ο Αλγερινός Μπελχαλί έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη γηπεδούχο και ο Κροάτης Βλάσιτς ήταν σκόρερ του τρίτου γκολ για την Τορίνο στο 72′.
Η Μόντσα μείωσε με το αυτογκόλ του Πάτερσον στις καθυστερήσεις. Νίκη 3 -2 για την Τορίνο.
Κριστιάνο Ρονάλντο
Στη Σαουδική Αραβία , ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστώθηκε το ένα από τα τρία γκολ της Αλ Νασρ επί της Αλ Φαϊσαλί. Νίκη 3 – 1 αλλά μεγάλη κουβέντα για τον αν είναι αυτογκόλ του Ζιρότο. Η διοργανώτρια αρχή πάντως χρέωσε το γκολ στον Πορτογάλο σταρ.