Ελλάδα

Διακινούσαν κοκαϊνη με ταξί στο κέντρο της Αθήνας

20.03.2021 | 20:24

Ένα καρτέλ κοκαΐνης από τη λατινική Αμερική με έδρα είτε το Περού είτε την Κολομβία είχε καταφέρει να φτάσει στη χώρα μας μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης.

Τα δύο άτομα τα οποία έχουν συλληφθεί από τη ναρκωτικό προσπαθούσαν να διακινήσουν την κοκαΐνη χρησιμοποιώντας ταξί και αυτό για να περνούν απαρατήρητοι από τους ελέγχους της αστυνομίας.

Τώρα οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την μεγαλύτερη ποσότητα η οποία έχει εισαχθεί άγνωστο πότε στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη στάμπα που βλέπουμε πάνω σε συγκεκριμένη ποσότητα κοκαΐνης έχει εντοπιστεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις κάτι που σημαίνει ότι σε αυτά τα πολύ ισχυρά κυκλώματα κοκαΐνης από τη λατινική αμερική καταφέρνουν και πλημμυρίζουν την ευρώπη με το σκληρό ναρκωτικό.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.