Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται την πτώση του συναδέλφου τους

10.03.2021 | 17:13 Eνσωμάτωση

Ένα βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» αντιλαμβάνονται την απουσία του συναδέλφου τους.

Άμεσα ενημερώνουν το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι εκφράσεις «πάμε να τους σκοτώσουμε».

«Η πίεση των επεισοδίων δεν σε αφήνει να αντιδράσεις σε κάποια πράγματα» τόνισε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο LIVE NEWS, προσθέτοντας ότι πανικοβλήθηκαν και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

«Είναι δύσκολο να αντιληφθείς αμέσως και να κάνεις άμεσα κάποια ενέργεια» συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης, τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί επιχείρησαν να προστατεύσουν το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

«Ζητάνε να χτυπήσουν και αστυνομικό φαίνεται καθαρά» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κάνοντας αναφορά στα τραύματα που δέχθηκε ο αστυνομικός από περίπου 30 άτομα. «Λίγα λεπτά παραπάνω αν τον είχαν αφήσει, θα τον είχαν σκοτώσει. Ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα» πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης, συμπληρώνοντας ότι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού έχει συλληφθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/03/2021