Κόσμος

Τραβάει το σχοινί η Μέγκαν Μαρκλ στην κόντρα με το Μπάκιγχαμ

10.03.2021 | 21:43 Eνσωμάτωση

Τραβάει το σχοινί στην κόντρα με το Μπάκιγχαμ η Μέγκαν Μαρκλ, απολαμβάνοντας τον θόρυβο που ξεσήκωσε η πολυθρύλητη πλέον συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Μέγκαν δε μετανιώνει για το παραμικρό από όσα είπε, επιμένει στη δική της αλήθεια και θεωρεί ότι στο Μπάκιγχαμ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που δεν κατονόμασε το άτομο που έκανε τα ρατσιστικά σχόλιο για το χρώμα του παιδιού.

Αυτή ήταν η απάντηση από το φιλικό περιβάλλον της Μέγκαν, στην ανακοίνωση του Παλατιού με την οποία η βασίλισσα Ελισάβετ από τη μια εξέφρασε θλίψη για τα δεινά του ζεύγους και από την άλλη ζήτησε να αντιμετωπιστεί η διαμάχη ως οικογενειακό ζήτημα.

Στις παρενέργειες της συνέντευξης και η παραίτηση του παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν από το δίκτυο ITV. Πάνω από 40.000 τηλεθεατές προσέφυγαν εναντίον του καναλιού στην αρμόδια βρετανική αρχή για την αντίδραση του Μόργκαν στη συνέντευξη.

Επίσημη διαμαρτυρία λέγεται ότι έκανε και η Μέγκαν. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής δήλωσε ότι προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να αυτολογοκριθεί. Στις Ηνωμένες Πολιτείες την σκυτάλη πήραν οι σατιρικές εκπομπές.

Στο πλευρό του ζεύγους τάχθηκε και η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, χαρακτηρίζοντας τη Μέγκαν παράδειγμα προς μίμηση, ως μια γυναίκα που σπάει τους κανόνες δίνοντας κουράγιο σε όλες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/03/2021