Πολιτική

Νέα Σμύρνη: Ακραία πόλωση στην σκιά των επεισοδίων

10.03.2021 | 21:34 Eνσωμάτωση

«Μπαρούτι» μυρίζει το πολιτικό σκηνικό μετά τη νύχτα χάους στη Νέα Σμύρνη αλλά και τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικό την Κυριακή επάνω στην πλατεία.

Πρόβα μετωπικής σύγκρουσης έκαναν ενόψει της συζήτησης που θα έχουν την Παρασκευή στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Έρχεται να επιστρατεύσει το ύστατο όπλο των αποτυχημένων, τον διχασμό. Την ώρα που η ψυχραιμία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να τον χαρακτηρίζουν, επιλέγει να επιτεθεί με διάγγελμα στους νέους, τους οικογενειάρχες, τους πολίτες μιας μεσοαστικής γειτονιάς των Αθηνών και φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πόλωση και στο βάθος κάλπες, βλέπει το Κίνημα Αλλαγής.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας ως λύση στα δικά τους αδιέξοδα, διαμορφώνουν συνειδητά το πλαίσιο μιας διχαστικής εκλογικής αναμέτρησης».

«Όποιος σπέρνει θύελλες θερίζει καταιγίδες κ. Μητσοτάκη», ήταν η δήλωση του ΜέΡΑ25.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η συζήτηση στη Βουλή την Παρασκευή προβλέπεται θυελλώδης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/03/2021