Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Κοντά στην σύλληψη του βασικού δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό

10.03.2021 | 17:01 Eνσωμάτωση

Πληροφορίες για τα στοιχεία του νεαρού που μετά από κούρσα 100 μέτρων έριξε τον αστυνομικό από την μοτοσικλέτα έχει σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής που διαμένει στα δυτικά προάστια. Τα στοιχεία και ο χώρος διαμονής του είναι γνωστά στο MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο να κάνει την αρχική επίθεση μετά από σπριντ 100 μέτρων που ξεκινάει από την πλατεία.

Η αστυνομία εστίασε στο πρόσωπό του από πληροφορίες από αρχική ανάλυση των βίντεο της επίθεσης αλλά και από ανάρτηση στο facebook που υπάρχουν λόγια θαυμασμού για την επίθεση στον αστυνομικό.

Θα εξετασθεί αν υπάρχουν ίχνη DNA, αποτυπώματα του υπόπτου και άλλων ατόμων σε αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, στη θήκη του πιστολιού, γιατί έγινε μια προσπάθεια να του αποσπάσουν το πιστόλι και στο κράνος του 28χρονου αστυνομικού, που επιχείρησαν να βγάλουν οι νεαροί που τον χτύπησαν.

Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη νεαρού αλβανικής καταγωγής που είναι καταγεγραμμένος οπαδός ομάδας της Αθήνας που κατηγορείται για την ίδια επίθεση και η σύλληψη του έγινε γιατί του έπεσε το πορτοφόλι στο σημείο του άγριου ξυλοδαρμού του αστυνομικού και ήδη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπάρχει τρίτος ύποπτος ο οποίος είναι και αυτός οπαδός ομάδας της Αθήνας βρίσκεται σε κάποιο σύνδεσμό της στο κέντρο της αθήνας ο οποίος επίσης εξετάζεται αν μετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση.

Υπάρχει η εικόνα ότι πολλοί εκ των συμμετεχόντων είναι οπαδοί ομάδων.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/03/2021