Υγεία

Λουκίδης: Σε δύσκολη κατάσταση όλα τα νοσοκομεία

10.03.2021 | 17:51 Eνσωμάτωση

Για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γιατροί του ΕΣΥ μίλησε στο LIVE NEWS ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο νοσοκομείο «Αττικόν», Στέλιος Λουκίδης.

Την έκκληση ότι θα ήταν μεγάλη βοήθεια για όλους τους γιατρούς του ΕΣΥ, η συνδρομή συναδέλφων τους από την πρωτοβάθμια φροντίδα επανέλαβε ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο νοσοκομείο «Αττικόν», Στέλιος Λουκίδης μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Εμείς σαν Πνευμονολογική Εταιρεία έχουμε κάνει μια έκκληση σε όλους τους γιατρούς, τους πνευμονολόγους που εργάζονται στην πρωτοβάθμια φροντίδα να συνδράμουν στην μάχη του εθνικού συστήματος υγείας γι αυτό το χρονικό διάστημα που αναμένεται πάρα πολύ ζεστό τις επόμενες μέρες» συμπλήρωσε ο κ. Λουκίδης και υπογράμμισε ότι «όλα τα νοσοκομεία αυτήν την εποχή είναι σε μία δύσκολη κατάσταση. Έχουν μεγάλη πίεση».

«Οι εισαγωγές είναι περίπου 70. Σκεφτείτε κάθε τέσσερις μέρες αν έχεις 70 εισαγωγές μπορεί μέσα σε 10-15 μέρες να γεμίσει το μισό νοσοκομείο» πρόσθεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, τονίζοντας ότι δεν περιμένει στις επόμενες 15 μέρες ότι θα αποκλιμακωθεί το θέμα νοσηλίων και επειγόντων περιστατικών.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/03/2021