Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η γυναίκα που εκβίαζε με ροζ βίντεο τον ράπερ Lamanif

03.03.2021 | 13:43 Eνσωμάτωση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον η γυναίκα που φέρεται να εκβίαζε με ροζ βίντεο τον 24χρονο ράπερ από την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη είχε φύγει από το σπίτι της τις τελευταίες ημέρες μετά τον εντοπισμό του νεαρού μουσικού. Οι αστυνομικοί όμως την είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση.

Στα ίχνη κυκλώματος εκβιαστών

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της 30χρονης ενώ επεξεργάζονται και το κινητό της τηλέφωνο με στόχο να βρουν στοιχεία για πιθανή εμπλοκή της σε σκοτεινά κυκλώματα εκβιαστών, που καταγράφουν σε βίντεο τις ιδιαίτερες, πολύ προσωπικές στιγμές με «δόλωμα» γυναίκες- αφέντρες και στη συνέχεια απειλούν τα θύματά τους.

Ο νεαρός μουσικός βρίσκεται με την οικογένειά του και προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτειά του. Όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του είχε αφήσει υπονοούμενα στα social media ότι πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του. Τελικά βρέθηκε σε ένα παγκάκι της Θεσσαλονίκης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 24χρονος ζητά την ποινική δίωξη μιας γυναίκας που δημοσίευσε το ροζ βίντεο και όσων ράπερ το ανέβασαν και το αναπαρήγαγαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/03/2021