Κόσμος

Βιετνάμ: Κοριτσάκι έπεσε από τον 12ο όροφο κτιρίου & σώθηκε

02.03.2021 | 22:26 Eνσωμάτωση

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκλονιστική σκηνή από τη διάσωση ενός κοριτσιού που έπεσε από μπαλκόνι στο Ανόι του Βιετνάμ.

Ένα δίχρονο κοριτσάκι κρέμεται στο κενό από τον δωδέκατο όροφο πολυκατοικίας στο Ανόι του Βιετνάμ.

Οι γείτονες προσπαθούν να αποτρέψουν την επερχόμενη τραγωδία. Το μικρό παιδί δεν μπορεί να κρατηθεί από τα κάγκελα του μικρού μπαλκονιού και πέφτει στο κενό.

Από μηχανής θεός ένας 30χρονος οδηγός φορτηγού. Ο Νγκεν Νκροκ Μαν βρισκόταν εκεί για να παραδώσει πακέτα στη διπλανή πολυκατοικία, άκουσε τις φωνές και είδε το μικρό παιδί να κρέμεται στο κενό.

Χωρίς να χάσει χρόνο ανέβηκε στην τέντα. Με αυτοθυσία αλλά και τη βοήθεια της τύχης, κατάφερε να πιάσει το παιδί πριν πέσει με δύναμη στον δρόμο.

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της βιετναμέζικης πρωτεύουσας, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση ισχίου. Οι γιατροί λένε ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα επιστρέψει στην αγκαλιά των δικών του.

Ουκρανία

Οι δύο αστυνομικοί δεν έχασαν λεπτό όταν έλαβαν κλήση για τρεις άντρες και έναν έφηβο που έπεσαν σε παγωμένα νερά στο Ντνίπρο της Ουκρανίας.

Κινήθηκαν αστραπιαία, το στρώμα πάγου είχε ραγίσει, oι άνθρωποι κινδύνευαν με υποθερμία και οι δύο αστυνομικοί χρησιμοποίησαν σχοινιά για να τους τραβήξουν.

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφεραν να τους βγάλουν σε στέρεο έδαφος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/03/2021