Πολιτική

Υπόθεση Λιγνάδη: Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα

25.02.2021 | 20:52 Eνσωμάτωση

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή εξελίχθηκε σε κόντρα κορυφής για το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου και για τη διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη.

Η σύγκρουση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ήταν μετωπική. Πρωτίστως για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου στο διαδίκτυο.

«Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές κι ότι η ΝΔ διακινεί κύκλωμα ανηλίκων; Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από το χασταγκ ΝΔ παιδεραστές και το νεοΑυριανισμό του διαδικτύου», αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να περνά στην αντεπίθεση.

«Να διαχωρίσω απολύτως τη θέση μου από όσα ανεύθυνα γράφονται ή λέγονται στα social media. Αν θέλετε εσείς κρυφτείτε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε υπενθυμίζοντας αναρτήσεις της κ. Αγαπηδάκη με χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε νέος γύρος σκληρής αντιπαράθεσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αντάλλαξαν αιχμές και για την παραμονή της Λίνας Μενδώνη, η οποία ωστόσο απουσίαζε από τα υπουργικά έδρανα.

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκαν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, ωστόσο όλοι συμφώνησαν ότι το κίνημα «MeToo» που ξεκίνησε από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, πρέπει να στηριχθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/02/2021