Πολιτική

Υπόθεση Λιγνάδη: Στα χαρακώματα ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αισχρές αναρτήσεις Βαξεβάνη

23.02.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούονται με φόντο τα hashtags και τις χυδαίες αναρτήσεις που αναπαράγουν τα τρολ του διαδικτύου.

Η αθλιότητα του Κώστα Βαξεβάνη, o οποίος με αναρτήσεις του άφηνε αισχρά υπονοούμενα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση Λιγνάδη και έριξε νερό στον μύλο της χυδαιότητας του διαδικτύου με την ακραία ταμπέλα «ΝΔ παιδεραστές», έχει φέρει στα χαρακώματα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο πόλεμος της «ταμπέλας»

Στον πόλεμο των hashtags, ο ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από το χυδαίο hashtag «ΝΔ παιδεραστές», που τις τελευταίες ώρες μετά και τις έντονες αντιδράσεις, έχει εξαφανιστεί από το Twitter.

Σκληρή κριτική στα αισχρά υπονοούμενα Βαξεβάνη άσκησε ο διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης, αλλά και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπίστη, ο οποίος έκανε λόγο για παρατρεχάμενους που ενισχύουν τον πολιτικό κυνισμό.

Ο εκδότης επανήλθε με χυδαία υπονοούμενα μέσα από τη σελίδα του μιλώντας για ευνούχους.

Η συζήτηση της Πέμπτης στη Βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να κορυφώσει την πολιτική αντιπαράθεση.

Στόχος, η απεμπλοκή από το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις για παιδεραστία.

Σαφής στήριξη Μενδώνη από την κυβέρνηση

Τη στήριξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, απολαμβάνει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι λόγοι που η κ. Μενδώνη στηρίζεται από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, έχουν να κάνουν με τη συμβολή της στην επίλυση αρκετών προβλημάτων που υπήρχαν για αρκετά χρόνια, όπως η επένδυση στο Ελληνικό, το μετρό της Θεσσαλονίκης, η Εθνική Πινακοθήκη και άλλες υποθέσεις.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/02/2021