Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Από θύμα… θύτης – 37χρονος ηθοποιός στο στόχαστρο της δικαιοσύνης

23.02.2021 | 20:57

Στο στόχαστρο των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών έχει μπει ηθοποιός και φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, αφού σύμφωνα με τη μήνυση του Δημήτρη Άνθη, βίασε τον ίδιο ενώ ήταν παρών στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κατά τη διάρκεια της κακοποίησης του Νίκου Σ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 37χρονο ηθοποιό ο οποίος φαίνεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και εκτιμάται πως την Παρασκευή θα κληθεί να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

Μέσω του δικηγόρου του ο ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου με επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση, δήλωσε στο MEGA:

«Το περιεχόμενο της έγκλησης σε βάρος μου είναι ουσία αβάσιμο. Βρίσκομαι στην Αθήνα και ο δικηγόρος μου είναι σε επικοινωνία με τις αρχές».

Σε βάρος του 37χρονου ηθοποιού έχει κατατεθεί μήνυση από τον Δημήτρη Άνθη. Στο πρόσωπο του 37χρονου σήμερα ηθοποιού, ο Δημήτρης Άνθης έχει αναγνωρίσει τον βιαστή του. Πρόκειται για βιασμό που συνέβη πριν από 15 χρόνια, με τον Δημήτρη Άνθη να συγκλονίζει με τη μαρτυρία του.

«Με το που έκλεισε η πόρτα μεταμορφώθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό άνθρωπο που γνώριζα μέχρι τότε. Μου επιτέθηκε, σάστισα, τρόμαξα, νόμιζα στην αρχή ότι ίσως κάνει πλάκα. Δεν ξέρω. Και απλά θυμάμαι ότι μη μπορώντας εγώ να κάνω κάτι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά. Και μέχρι εδώ φτάνει, δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Αφορμή για να αναγνωρίσει ο Δημήτρης Άνθης τον άνθρωπο που τον κακοποίησε σεξουαλικά υπήρξε η μαρτυρία του Νίκου Σ. σε ιστοσελίδα.

Η υπόθεση κινείται χρονικά στα όρια της παραγραφής, οι διαδικασίες τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την αστυνομία θα επιστρέψει ο φάκελος του 37χρονου άμεσα στις εισαγγελικές αρχές για να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/02/2021

Ελλάδα