Ελλάδα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Διόνυσος – Ο δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης στο MEGA

17.02.2021 | 20:30 Eνσωμάτωση

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα μίλησε ο κ. Γιάννης Καλαφατέλης, Δήμαρχος Διονύσου, για την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο μετά την σφοδρότατη κακοκαιρία.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Δήμος Διονύσου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στην περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα μήνα, ήτοι έως και 15 Μαρτίου 2021.

Ο κ. Καλαφατέλης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, έκανε λόγο για τρίτη εξαιρετικά δύσκολη ημέρα στον δήμο Διονύσου. Όπως ανέφερε έχει ξεκινήσει μια «σταδιακή αποκατάσταση».

«Δύο περιοχές της Δροσιάς και της Άνοιξης έχουν πάρει ρεύμα και περιμένουμε να δούμε το 90% που είπε ο κ. Χαρδαλιάς μέχρι τα μεσάνυχτα.», σημείωσε.

Αναφορικά στο κομμάτι των ευθυνών, τόνισε: «Ο καθένας λέει τα δικά του… Αυτή την στιγμή δεν είναι ώρα να αποδόσουμε ευθύνες. Εδώ είμαστε θα το δούμε, υπάρχουν νόμοι.».

«Υπάρχουν άνθρωποι, μας παίρνουν τηλέφωνο κι εμείς και η ΕΜΑΚ φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των ευπαθών ομάδων», ανέφερε ερωτηθείς για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη στην περιοχή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/02/2021