Πολιτική

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση προκάλεσε η «Μήδεια»

17.02.2021 | 21:31 Eνσωμάτωση

Η «Μήδεια» έφερε θάνατο κα τεράστια καταστροφή αλλά και πολιτική αντιπαράθεση.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση καυγάδισαν και για την κακοκαιρία με αιχμή την απόφαση του Μαξίμου να κλείσει προαιρετικά την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

«Τι ευφυής σύλληψη και ούτε γάτα ούτε ζημιά…», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη, να σημειώνει: «του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών – Λαμίας».

Την κυβέρνηση επέκριναν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Το επιτελικό κράτος απογυμνώθηκε γιατί κυβερνάτε με ένα τρόπο που δεν ταιριάζει ούτε στην εποχή, ούτε στις ανάγκες της χώρας», σημείωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης, βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ, ενώ «το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες παραμένουν για 24ωρα χωρίς ρεύμα δεν οφείλεται σε ‘ατυχήματα’ απότοκα του ‘ακραίου καιρού’ ή της έλλειψης συντονισμού», ανέφερε το ΚΚΕ.

Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και όχι κομματικούς καυγάδες, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/02/2021