Ελλάδα

Σώοι εντοπίστηκαν οι τρεις 15χρονοι που χάθηκαν χθες στα χιόνια στον Υμηττό

16.02.2021 | 13:35

Συναγερμός σήμανε χθες όταν παρέα παιδιών από την Ηλιούπολη πήγαν στον Υμηττό για περπάτημα και χάθηκαν στον χιονιά. Ευτυχώς και οι τρεις 15χρονοι εντοπίστηκαν σώοι.

Την ώρα που η Αττική δοκιμαζόταν από τις πυκνές χιονοπτώσεις, τους θυελλώδεις ανέμους και τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, στον Υμηττό βρισκόταν σε εξέλιξη μία επιχείρηση διάσωσης από την πυροσβεστική και την αστυνομία.

Τρεις έφηβοι είχαν χαθεί στο χιονισμένο βουνό με τις συνθήκες να είναι αντίξοες. Τα τρία αγόρια ξεκίνησαν για περπάτημα όμως αποπροσανατολίστηκαν και χάθηκαν, ενώ χάθηκαν και μεταξύ τους. Τα παιδιά κάλεσαν στο 112 και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού τους, ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία.

Αρχικά εντοπίστηκαν οι δύο φίλοι, όμως η αγωνία κορυφώθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι το τρίτο άτομο της παρέας δεν ήταν μαζί τους.

Ευτυχώς, η περιπέτεια των τριών νεαρών είχε αίσιο τέλος, καθώς μετά από αρκετή ώρα εντοπίστηκε και το τρίτο αγόρι ελαφρά τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο, αλλά χωρίς να έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Και οι τρεις έφηβοι είναι καλά στην υγεία τους και έχουν πάει στα σπίτια τους.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/02/2021

Ελλάδα