Ελλάδα

«Μήδεια»: Σε λευκό κλοιό όλη η χώρα – Ανταποκριτές του MEGA μεταδίδουν

14.02.2021 | 20:17

Σε παγοδρόμιο έχει μετατραπεί η κεντρική πλατεία της πόλης στη Λαμία. Η Μήδεια έφτασε στη Λαμία τα ξημερώματα. Τα μηχανήματα της περιφέρειας και του δήμου βρίσκονται στους δρόμους και ρίχνουν αλάτι. Τα σχολεία σε όλο το νομό της Φθιώτιδας θα παραμείνουν αύριο κλειστά.

Στην Καστοριά η λίμνη πάγωσε και οι εικόνες από το σημείο είναι μαγικές. Στο κέντρο της Καστοριάς η θερμοκρασία είναι στους -9 βαθμούς, ενώ το χιόνι ξεπέρασε τα 50 εκατ. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τρεις ημέρες. Παρά την έντονη χιονόπτωση, μετά από μεγάλη προσπάθεια, οι δρόμοι δεν έχουν κλείσει.

Η Κομοτηνή είχε χρόνια να ντυθεί στα λευκά, ωστόσο σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης όλα είναι ντυμένα στα λευκά. Τα μηχανήματα του δήμου βρέθηκαν στους δρόμους ώστε να ρίξουν αλάτι. Αντίστοιχη εικόνα σε ολόκληρο το νομό Ροδόπης. Τα σχολεία στο νομό θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Η επέλαση της κακοκαιρίας στην Ημαθία ξεκίνησε με χιονοπτώσεις από εχτές. Το χιόνι έφτασε στα 50 εκατ., ενώ αύριο και μεθαύριο τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν στην Ημαθία. Στα περίχωρα της Βέροιας η θερμοκρασία νωρίς το βράδυ ήταν -10 βαθμοί Κελσίου.

Στα Γιάννενα, στο εσωτερικό της πόλης δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλά ορεινά χωριά του νομού. Η πόλη των Ιωαννίνων από το μεσημέρι δεν έχει νερό και έγινε διανομή εμφιαλωμένου νερού στους πολίτες.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 14/02/2021

Ελλάδα