Κύπελλο: Νίκη του Λεβαδειακού επί του Αστέρα

Παρούσα και στη League Phase του κυπέλλου η Καλαμάτα.

Η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου ομάδα της Πελοποννήσου, έβαλε το πρώτο γκολ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο 30′ με τον Καλουτσικίδη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κένεθ Βάργκας ήταν σκόρερ του 2 – 0 στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Στο 50′ ο Κοσταρικανός φορ με δεύτερο προσωπικό γκολ διεύρυνε το σκορ για την Καλαμάτα και ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Σατσιά στο 52ο λεπτό. Στο 69΄ ο Πινέιρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αλλά ο Καλουτσικίδης έκανε το 4 – 1 για την Καλαμάτα στο 87′ και στις καθυστερήσεις ο Μανρίκε ευστόχησε σε πέναλτι για τους Αγρινιώτες. Τελικό σκορ 4 – 2.

Στη Βοιωτία, «σύνδεση» με την εξαιρετική προηγούμενη σεζόν για τον Λεβαδειακό. Νίκησε 2 – 0 τον Αστέρα και όλα απλοποιήθηκαν από την αποβολή του Σίλβα για τους Αρκάδες στο 34ο λεπτό.

Οι Βοιωτοί με το γκολ του Αγκουστίν Ούρσι στο 43′ προηγήθηκαν 1 – 0 στο ημίχρονο. Εδραίωσαν δε την πρόκριση στην κεντρική φάση του κυπέλλου με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αργεντίνου επιθετικού στο 63ο λεπτό.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο