Η εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» δεν βοήθησε ιδιαίτερα την τουρκική ομάδα, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο από τη Λυών στο 40ο λεπτό, χάρη στην κεφαλιά του Οπεντά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το εκπληκτικό γκολ του Γκρίνγουντ στο 47’.
Οι Λιονέ στάθηκαν άτυχοι στο 52’, όταν το σουτ του Οπεντά σταμάτησε στο δοκάρι. Άτυχη, όμως, ήταν και η Φενέρ, αφού ο Ντόργκελες Νένε σημάδεψε τη δεξιά δοκό του Γκράιφ. 1 – 1 τελικό σκορ στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την άλλη εβδομάδα στη Γαλλία.
Στο Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό φάνηκε να απλοποιεί τα πράγματα από νωρίς κόντρα στη Βίκινγκ. Στο 6ο λεπτό ο Μπέλιο έσπρωξε με το στήθος την μπάλα στα δίχτυα, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε το παιδαριώδες λάθος του Φάλχενερ, έστρωσε στον Λίσιτσα που σκόραρε για το 2 – 0.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα, θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, αλλά ο Ζάγιτς βρήκε δοκάρι στο 23’. Η ομάδα από τη Νορβηγία έβγαλε αντίδραση, μείωσε αρχικά στο 26’ με τον Κρίστιανσεν, 13 λεπτά πριν ο Τρίπιτς νικήσει τον Νέβιστιτς για το 2 – 2. Στο 73ο λεπτό η Ντιναμό έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Όρσιτς, που την είδε να χτυπά αρχικά στο δοκάρι, στη συνέχεια πάνω στο σώμα του Έστμπο για να καταλήξει κόρνερ.
Λίγο έλειψε να σοκάρει το Μάξιμιρ η Βίκινγκ, αλλά για χιλιοστά ο Μπιόρσολ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ισοπαλία 2 – 2 στην κροατική πρωτεύουσα και ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς.
Απόψε, στις 22:00, η Σέλτικ αντιμετωπίζει τη Λασκ. Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA, με Pre και Post Game εκπομπές, που θα σας μεταφέρουν τον παλμό από όλη την δράση των playoffs του UEFA Champions League.