Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Τον… έδιωξαν από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά

14.02.2021 | 20:58 Eνσωμάτωση

Μια νέα πτυχή της υπόθεσης Λιγνάδη έρχεται να προστεθεί στο όργιο φημών σε βάρος του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που ωστόσο δεν έχουν μετατραπεί σε επίσημη κατηγορία από τις δικαστικές Αρχές, αποκαλύπτεται άλλη μια υπόθεση για ανήκουστη συμπεριφορά από τον πρώην ισχυρό άνδρα του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε εκδιωχθεί πριν από πέντε χρόνια από δραματική σχολή μετά από παράπονα σπουδαστών για απρεπή συμπεριφορά.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο MEGA μέλος της διοίκησης της σχολής, ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα σε λίγες ώρες διδασκαλίας κατάφερε να εξοργίσει τους σπουδαστές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν ο μοναδικός καθηγητής που εκδιώχθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους μαθητές της σχολής, καθώς ανάλογο περιστατικό συνέβη και με έναν ακόμη πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες με καταγγελίες εις βάρος του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητεί από τον πρωθυπουργό να θέσει εκτός κυβέρνησης την υπουργό Πολιτισμού για την υπόθεση Λιγνάδη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/02/2021