Ελλάδα

MEGA Stories: Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφό της

27.01.2021 | 00:25

Στην εκπομπή MEGA Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από μεγαλύτερο συνάδελφό της, αλλά και οι γνωστές αθλήτριες Έρρικα Πρεζεράκου και Μάνια Μπικώφ.

«Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω ποτέ κάτι ακραίο. Ήμουν 18 χρονών, και έκανα μια μικρή συμμετοχή σε ένα σίριαλ. Την πρώτη μέρα στη δουλειά, γνώρισα τους ηθοποιούς και όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και όπως φορούσα την μπλούζα μου μπήκε μέσα αυτός ο κύριος. Μου είπε ότι χάρηκε πολύ που δουλέψαμε μαζί, απάντησα και εγώ, και με τράβηξε για να με φιλήσει. Είπα όχι. Ήταν ένα σοκ και η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως έκανα κάτι και του έδωσα κάποιο δικαίωμα. Ενώ δεν είχαμε καν μιλήσει. Μου ζήτησε συγνώμη και έκανε πίσω και μου είπε ότι οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία μου θέλουν. Αναρωτιόμουν τότε μήπως έτσι είναι τα πράγματα στη δουλειά μας. Είναι, όμως, μια μερίδα ανθρώπων και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Θυμάμαι μια φορά που είχα κάνει ατομικό ρεκόρ, και είχα ανέβει πάνω που ήταν κάποιοι παράγοντες, και δεν τους ενδιέφερε καθόλου το αν είχα κάνει ατομικό ρεκόρ, παρά μόνο να σχολιάσουν ότι το κορμάκι που φορούσα ήταν σούπερ σέξι. Μια φορά πάλι λόγω ρεκόρ είχα κάνει μια συνέντευξη και με ρώτησαν αν είχα φτάσει εκεί που ήμουν επειδή είμαι όμορφη και σέξι. Σοκαρίστηκα και είπα ότι δεν θυμάμαι να λύγισε ποτέ ο πήχης από την ομορφιά μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Στην επιθυμία σου να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι, δυστυχώς πολλές φορές αναγκάζεσαι να μην μιλήσεις. Σε προσεγγίζουν με τους τρόπους που ξέρουν. Και αυτό πάει βήμα βήμα», είπε η Μάνια Μπικώφ.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA STORIES - 27/01/2021

Ελλάδα