Ελλάδα

«Πλημμύρισε» από κόσμο για ακόμη μία ημέρα η αγορά

24.01.2021 | 19:52

Ουρές σχημάτισαν καταναλωτές έξω από τα καταστήματα πριν καν ανοίξουν σήμερα το πρωί. Το MEGA κατέγραψε εικόνες σαν αυτές που βλέπουμε στο black Friday, που ο κόσμος περιμένει να ανοίξουν οι πόρτες. Ουρές σχηματίστηκαν και μέσα στα ταμεία, ενώ η παρουσία της αστυνομίας σήμερα ήταν πιο αισθητή.

Λαϊκό προσκύνημα στην Ερμού

Ερμού Κυριακή μεσημέρι. Η εικόνα αποκαλυπτική. Εκατοντάδες καταναλωτές στην ουρά έξω από τα καταστήματα.

Η εικόνα σήμερα στο κέντρο της πόλης θύμιζε για ακόμη μια φορά Κυριακή προ καραντίνας. Εκατοντάδες καταναλωτές με σακούλες στα χέρια με τις αποστάσεις ορισμένες στιγμές να μη τηρούνται. Πάντως σχεδόν όλοι φορούσαν προστατευτική μάσκα.

Αστυνομικοί έκαναν συνεχώς ελέγχους κατά μήκος της Ερμού και ήλεγχαν τους καταναλωτές προκειμένου να διαπιστώσουν πως έχουν στείλει το μήνυμα και πως συμμορφώνονται στα μέτρα προστασίας.

Από το πρωί στην ουρά

Πολλοί καταναλωτές μάλιστα στήθηκαν στην ουρά πριν καν ανοίξουν τα μαγαζιά.

Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη με τις ουρές τις οποίες σχημάτιζαν οι καταναλωτές να ξεπερνούν και τα 30 μέτρα και ο μέσος χρόνος αναμονής να είναι μία ώρα. Μάλιστα σε ορισμένα καταστήματα οι πελάτες περνούσαν πρώτα από θερμομέτρηση.

Στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης , τίποτα δεν θύμιζε καραντίνα με την πλατεία Αριστοτέλους να σφύζει από κόσμο.

Η κίνηση στις αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης προβληματίζει τους ειδικούς και τα στοιχεία των επόμενων ημερών θα καθορίσουν και τις επόμενες εισηγήσεις τους.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/01/2021

Ελλάδα