Καιρός

Άστατος ο καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας – Πού αναμένονται βροχές

24.01.2021 | 21:21

Άστατος θα καταστεί και πάλι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας μέσα στη νύχτα.

Από τα μεσάνυχτα απόψε και προς το ξημέρωμα της Δευτέρας, και στο Ιόνιο, και στα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου από το βόρειο Αιγαίο μέχρι και τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης, αλλά και γενικευμένες βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σε συγκεκριμένες περιοχές.

Στην Αττική μέσα στη νύχτα περιμένουμε τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης, ίσως και μεμονωμένες καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί προς το ξημέρωμα της Δευτέρας και μέσα στην ημέρα θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της νύχτας ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης. Γρήγορα, όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/01/2021

Καιρός