Ελλάδα

Η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας μιλά για τον βιασμό της σε ηλικία 11 ετών

21.01.2021 | 19:58

Τα αμέσως επόμενα 24ωρα ο εισαγγελέας θα καλέσει την 21 ετών πλέον κοπέλα που όπως κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου όταν ήταν ανήλικη κακοποήθηκε σεξουαλικά από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε συναθλήτρια της κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια που είναι σήμερα 21 ετών θα κληθεί τις επόμενες ημέρες από τον εισαγγελέα να καταθέσει και εκείνη για όλα όσα βίωσε.

Τότε όταν βιάστηκε ήταν 11 ετών και χρειάστηκε τρία χρόνια για να το πει στους δικούς της που φοβήθηκαν να τραβήξουν την υπόθεση.

Ήταν ο προπονητής της, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε από τον όμιλο.

Η υπόθεση θάφτηκε μέχρι σήμερα που η κοπέλα επικοινώνησε με την Σοφία Μπεκατώρου.

«Βιασμός με όλο το νόημα πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν ήθελαν να με καταστρέψουν.Με το που το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής. Επικοινώνησα με την Σοφία στέλοντας της ένα μήνυμα υποστήριξης όπως θα έχει λάβει πολλά. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα της είπα κάποια πράγματα και της είπα απέξω απέξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία.»

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 21/01/2021

Ελλάδα