Ελλάδα

Απαγορευτικό στα ρεβεγιόν των ξενοδοχείων

17.12.2020 | 13:22 Eνσωμάτωση

Φρένο στα σχέδια μεγάλων ξενοδοχείων της χώρας για ρεβεγιόν βάζει το υπουργείο Ανάπτυξης καθώς μετά το σάλο που προκλήθηκε, κλειστά θα παραμείνουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Οι ένοικοι θα εξυπηρετούνται μόνο με room servise και υπό αυστηρούς κανόνες.

Με την απαγόρευση της λειτουργίας εστιατορίων εντός ξενοδοχείων για τους ενοίκους η κυβέρνηση επιχειρεί να αποφύγει τη διοργάνωση ρεβεγιόν.

Βλέποντας τα ξενοδοχεία να βγάζουν πακέτα προσφορών για διανυκτέρευση με ρεβεγιόν το αρμόδιο υπουργείο απαγόρευσε τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις για τις 24,25 και 31 Δεκεμβρίου καθώς και για την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο αν και έκλεισε η πόρτα για ρεβεγιόν στις μεγάλες αίθουσες των ξενοδοχείων, άνοιξε το παράθυρο για συναντήσεις μεταξύ των ενοίκων σε μεγάλα δωμάτια, όπως οι σουίτες, με παραγγελίες στο room service.

Ενώ βρίσκεται ακόμη σε ισχύ ο κώδωνας κίνδυνου για την πανδημία πολλοί είναι αυτοί που δεν θα έπαιρναν το ρίσκο να παραβρεθούν σε ρεβεγιόν ξενοδοχείου μεταξύ αγνώστων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι έλεγχοι της αστυνομίας για τυχόν παραβιάσεις της νομοθεσίας και των οδηγιών για αποφυγή συνωστισμού θα είναι σαρωτικοί.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/12/2020