Πολιτισμός

«Σπίτι με το MEGA»: Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 21.00 ο Στέλιος Ρόκκος

11.12.2020 | 21:03 Eνσωμάτωση

Έναν μοναδικό καλλιτέχνη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον ερμηνευτή που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στη σύγχρονη μουσική σκηνή, φιλοξενεί το MEGA αύριο στις 21:00 το βράδυ.

To Σάββατο 12 Δεκεμβρίου το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Στέλιο Ρόκκο.

Ο απόλυτος ερμηνευτής μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με διαχρονικές επιτυχίες.

Ο μοναδικός τραγουδοποιός κάνει μια μουσική αναδρομή με όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας, όπως το «Έμεινα Εδώ» και το «Έτσι αγαπάω εγώ», για να έρθει μέχρι το σήμερα, τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν φοβήθηκα».

Ο Στέλιος Ρόκκος βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια, τα οποία αποκτούν μια πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτες μουσικές, που μαζί με τις επιτυχίες του, συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν είστε όλοι καλεσμένοι στο «Σπίτι με το MEGA» γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/12/2020