Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο 50χρονος γυμναστής από τα Γιαννιτσά που κατέγραφε κάθε μέρα την περιπέτειά του

10.12.2020 | 21:16 Eνσωμάτωση

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός 50χρονου γυμναστή από τα Γιαννιτσά που, χτυπημένος από τον κορωνοϊό, κατέγραψε σε βίντεο μέρα - μέρα τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Εμφανώς εξασθενημένος, μη μπορώντας καλά καλά να μιλήσει, ο Γιώργος Γρηγοριάδης από το νοσοκομείο των Γιαννιτσών καταγράφει τις ημέρες του.

Ο 50χρονος εκπαιδευτικός συγκλονίζει με την περιγραφή του για το πώς βιώνει τον κορωνοϊό.

Με τα χέρια του ταλαιπωρημένα από τους ορούς, χλωμός, αδύναμος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης δίνει αγώνα να ξεπεράσει την ασθένεια και να αποφύγει την διασωλήνωση.

«Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Αν και στην αρχή τα συμπτώματα του κορωνοϊού ήταν ήπια, ο 50χρονος εμφάνισε πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Δέκα Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα. Είχα δέκατα και αδυναμία. Απλά στην πορεία όσο μεγάλωνε αυτό, είχα αυξημένο πυρετό και κοβόμουνα, αδυναμία μεγάλωνε όλο ένα και περισσότερο, ολοένα και περισσότερο και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα».

Την δέκατη τρίτη ημέρα της νοσηλείας, με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει και να αναπνεύσει.

«Φανταστείτε ότι πήγαινα στο διπλανό δωμάτιο στην τουαλέτα και σταματούσα στη μέση για να πάρω ανάσα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

Ο εκπαιδευτικός συγκλονίζει και με τις ιστορίες των άλλων ασθενών με κορωνοϊό που ήταν στο θάλαμο.

Αν και ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ο εκπαιδευτικός χρειάστηκε έναν μήνα για να ξεπεράσει τον κορωνοϊό και να δει το τεστ του να βγαίνει επιτέλους αρνητικό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/12/2020