Ελλάδα

Κορωνοϊός: Τα πρόσωπα πίσω από τον αριθμό των θυμάτων

08.12.2020 | 17:57

Η μέρα ξημέρωσε βαριά για μια ακόμη φορά στην Θεσσαλονίκη. Τα ξημερώματα ένας 60χρονος νοσηλευτής του Παπαγεωργίου, άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από τότε που φωτογραφιζόταν χαμογελαστός με τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο. Πατέρας 4 παιδιών, ο νοσηλευτής, είχε αδυναμία στην οικογένειά του, στα ταξίδια και τα καναρίνια.

Η πανδημία χτυποούσε για δεύτερη φορά την οικογένειά του, αφού ο υγειονομικός είχε χάσει πριν από λίγες μέρες και τη μητέρα του από covid.

47 χρόνια παντρεμένη η κύρια Άννα με τον σύζυγό της μέχρι που πριν από λίγες μέρες τους χώρισε ο κορωνοϊος. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν με βάρια κόπωση στο σώμα…

Η γυναίκα ανησύχησε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο τον σύζυγό της, χωρίς ωστόσο να περιμένει ότι ο 73χρονος θα διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε. Μετά την διασωλήνωση, ο 73χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.

Ο καημός της 70χρονης είναι πως ούτε εκείνη, ούτε και τα δύο τους παιδιά κατάφεραν να τον αγκαλιάσουν και να τον αποχαιρετήσουν.

Ο θάνατος του 73χρονου από την πανδημία ήταν η αφορμή για να πειστούν οικογενειακοί φίλοι του ζευγαρίου ότι ο κορωνοϊος είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος.

Η 70χρονη αν και διαγνώστηκε θετική, δεν παρουσίασε συμπτώματα και ξεπέρασε τον κορωνοϊό σε κατοίκον περιορισμό.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 08/12/2020

Ελλάδα