Κόσμος

Βρυξέλλες: Ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος Όρμπαν ο Ούγγρος βουλευτής που συνελήφθη

03.12.2020 | 13:57 Eνσωμάτωση

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πάρτι των οργίων στις Βρυξέλλες. Οι φωτογραφίες από τον χώρο που διοργανώθηκε παραπέμπουν σε σαδομαζοχιστικό σκηνικό, ενώ ο Ούγγρος ακροδεξιός ευρωβουλευτής που συνελήφθη αποχαιρετά το ευρωκοινοβούλιο.

Είναι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις Βρυξέλλες το οποίο φιλοξένησε το ξέφρενο πάρτι οργίων με τους 25 άνδρες, εν μέσω πανδημίας, που αποτέλεσε την ταφόπλακα για την πολιτική καριέρα του Ούγγρου Ευρωβουλευτή Γιόζεφ Ζάγιερ.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία ήδη θα νοσούσαν από κορωνοϊό, οπότε δεν θα υπήρχε περαιτέρω κίνδυνος.

Η συγγνώμη του ευρωβουλευτή

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής του κόμματος του συντηρητικού και αντιευρωπαϊστή Βίκτορ Ορμπάν παραιτήθηκε στην Κυριακή γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε της σύλληψής του.

Ιδρυτικό μέλος του ακροδεξιού κόμματος της χώρας, ο ευρωβουλευτής έχει γίνει γνωστός για τις αντί-ΛΟΑΤΚΙ θέσεις του.

Είναι παντρεμένος με την ισχυρότερη δικαστή της χώρας, Τούντε Χάντο. Μέλος του συνταγματικού δικαστηρίου στην Ουγγαρία και πρώτη πρόεδρο του Εθνικού Δικαστικού Γραφείου του Βίκτορ Ορμπάν.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/12/2020