Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του ξενοδόχου για 200 ευρώ

01.12.2020 | 17:38

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες και οι αποκαλύψεις της άγριας δολοφονίας του 69χρονου πασίγνωστου ξενοδόχου της κοσμοπολίτης Οίας, που όπως αποκαλύπτει το MEGA έγινε την Πέμπτη.

Ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος του περιέγραψε με ποιο τρόπο σκότωσε και έκαψε την σωρό του επιχειρηματία με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις και όλα αυτά για μόλις 200 ευρώ.

Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών κ της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ήταν τέτοια που έκαναν τον 20χρονο Αλβανό οικοδόμο να ομολογήσουν κ να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν μέσα στο υπερβολικές ξενοδοχείο της Οίας.

Το χρονικό

Ο δράστης του φρικιαστικό εγκλήματος που σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο υποστήριξε στην απολογία στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτωνιών ότι πήγε να συζητήσει από τον ξενοδόχο 200 ευρώ που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας από πέρσι καλοκαίρι από κάποιες εργασίες που είχε κάνει στην ξενοδοχειακή του μονάδα.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος επιχειρηματίας τον γρονθοκόπησε και τον έβρισε. Εκείνη τη στιγμή όπως είπε έχασε την ψυχραιμία του κ του επιτέθηκε κ εκείνος ρίχνοντας τον αναίσθητο στο έδαφος.

Η μανία του δράστη όμως ήταν που συνέχισε να χτυπά τον 69ρονο, ενώ είχε σύρει το σώμα του στο εσωτερικό μπροστά από την ρεσεψιόν.

Αφού πλέον τον είχε σκοτώσει αποφάσισε να κάνει την σωρό κ χρησιμοποίησε βότκα για να κάψει το σώμα του 69χρονου με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Παράλληλα, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και επιχειρούν να τα ανασύρουν.

Σαν να μην έγινε τίποτα

Την επόμενη μέρα για να μην κινήσει τις υποψίες πήγε κανονικά στη δουλειά του, ενώ όσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκονταν στο νησί των Κυκλάδων προσπάθησε να μην κινήσει τις υποψίες σε βάρος του.

Οι κάμερες τον έπιασαν

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί αναζήτησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Από την ανάλυση που έχασαν στο υλικό διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος δράστης του φονικού έφυγε από το ξενοδοχείο του 69χρονου.

Ίχνη αίματος

Σε τρία διαφορετικά σημεία οι αστυνομικοί των εγκληματλογικών ερευνών εντόπισαν ίχνη αίματος. Αρχικά βρήκαν κηλίδες έξω από το ξενοδοχείο, ενώ με ειδικό εξοπλισμό βρήκαν και στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα κάνω σε μια καρέκλα κ σε ένα κουζινάκι.

Αύριο στον εισαγγελέα

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα με τη δικογραφία σε βάρος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια ο κατηγορούμενος είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 01/12/2020

Ελλάδα