Ελλάδα

Προς το πειθαρχικό των δικηγόρων ο Βερβεσός για το κορωνο-πάρτι των γενεθλίων του

23.11.2020 | 20:23

Τα πυρά συναδέλφων του, αλλά και εκπροσώπων άλλων κλάδων, εξακολουθεί να δέχεται ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός. Το πάρτυ χωρίς μάσκες που οργανώθηκε στο γραφείο του και δημοσιοποιήθηκε μέσω του διαδικτύου απασχολεί ήδη τις εισαγγελικές αρχές και τα όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ καυστικά σχολίασε το γεγονός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σεισμικές δονήσεις εξακολουθεί να προκαλεί το «πάρτι» γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικό Συλλόγου της Αθήνας, Δημήτρη Βερβεσού, στα γραφεία του συλλόγου την περασμένη Παρασκευή, τη στιγμή που η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είναι αυτονόητο ότι οι εικόνες που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ήταν ανεπίτρεπτες. Όλες οι νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, θα ακολουθηθούν.»

«Οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να πετροβολώ κάποιον την ώρα που βάλλεται κι ελέγχεται, πολλώ δε μάλλον όταν οι υπό κρίση συμπεριφορές έχουν συνέπειες σε όλο το δικηγορικό σώμα.»

Εισαγγελικές πηγές, τονίζουν ότι ουδείς είναι υπεράνω του νόμου.

«Έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας. Το βασικό σημείο που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι ιδίως για όσους εμπλέκονται με τόσο σημαντικούς επιστημονικούς συλλόγους όπως ο ΔΣΑ πρέπει να είμαστε παράδειγμα για όλους».

Γλέντι εν μέσω καραντίνας

-Έλα, έλα αδελφέ μου…
-Και η…να χορέψει μία σούστα
-Γειά σου, γειά σου…, γεια σου

Παρά την έξαρση της πανδημίας, κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι. Στο Ηράκλειο στήθηκε γλέντι εν μέσω καραντίνας.

-Έλα, έλα αδελφέ μου…
-Και η…να χορέψει μία σούστα
-Γειά σου, γειά σου…, γεια σου

Μάσκες, αποστάσεις, αποφυγή συνωστισμού, δυστυχώς, για κάποιους παραμένουν ψιλά γράμματα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/11/2020

Ελλάδα