Ελλάδα

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους παρά το lockdown

12.11.2020 | 20:01 Eνσωμάτωση

Μια ακόμη ημέρα καραντίνας στην Αττική και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας προσπαθούν ακόμη να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ βρίσκει θετικούς τους περισσότερους πολίτες ενώ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποκάλυψε πως δεν αποκλείονται και επιπλέον μέτρα όπως το κλείσιμο των σχολείων.

Μια ημέρα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις εννέα το βραδύ και υπό τον φόβο νέων περιοριστικών μέτρων οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και σήμερα πλημμύρισαν τους δρόμους σαν να μην υπάρχει καραντίνα.

Οι δρόμοι του λεκανοπέδιου δεν θυμίζουν σε τίποτα την πρώτη καραντίνα του Μαρτίου με τους πολίτες να το αποδίδουν στις ανοιχτές επιχειρήσεις.

Οι γεμάτοι δρόμοι και οι ουρές έξω από καταστήματα και υπηρεσίες δεν παραπέμπουν σε εικόνες lockdown δημιουργώντας ανησυχία στους επιστήμονες για μεγαλύτερη διασπορά του Κορωνιού.

Οι επόμενες εβδομάδες και η τήρηση των μέτρων θα κρίνουν ένα θα υπάρξουν νέοι περιορισμοί σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega.

Υπερ των νεων μέτρων εμφανίζονται πολλοί πολίτες.

Την ίδια ώρα όμως οι επαγγελματίες μέσω του mega καταγγέλλουν πως με τα νέα μέτρα βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Από νωρίς το πρωί συνέργεια του Δήμου Πειραιά με ειδικό εξοπλισμό προχωρούσαν στην απολύμανση σημείων της πόλης όπως παγκάκια και στάσεις λεωφορείων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/11/2020