Κόσμος

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τον Άγιο Βασίλη – Πλεξιγκλάς στο σπίτι του

19.10.2020 | 13:37 Eνσωμάτωση

Ο κορωνοϊός δυσκολεύει και τον Αη Βασίλη που έβαλε πλεξιγκλάς στο σπίτι του στο Ροβανιέμι για να υποδεχθεί τα μικρά παιδάκια.

Ακόμα και ο Αη Βασίλης έβαλε διαχωριστικό από πλεξιγκλάς για τα παιδιά που τον επισκέπτονται, γιατί όλοι πρέπει να προσέχουμε. Μερικοί από τους μικρούς φίλους του λένε πως έχουν ένα πολύ σημαντικό λόγο που θέλουν να τον συναντήσουν, αντί να τον δουν μόνο στην οθόνη.

Σε αυτό το χωριό του Άι Βασίλη, στο Ροβανιέμι, είναι δύσκολο να πάνε εφέτος οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του, γιατί η Φινλανδία έχει επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό. Οι επισκέπτες είναι λίγοι, κυρίως Φινλανδοί, και τα μαγαζιά άδεια. Οι ντόπιοι ζητούν να χαλαρώσουν κάπως τα μέτρα, τουλάχιστον για τους ταξιδιώτες από την Ευρώπη.

Τα Χριστούγεννα δεν αναβάλλονται, λένε, όμως εφέτος ίσως να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Πάντως ο Αι Βασίλης δεν το βάζει κάτω. Το αντίθετο. Δοκιμάζει το έλκηθρο και προπονεί τους ταράνδους ώστε να είναι όλα έτοιμα για να μοιράσει δώρα και ευχές στους φίλους του σε όλο τον κόσμο. )

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 19/10/2020