Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 042

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

Περίληψη: Είναι η γιορτή της Μητέρας και η Φαίη με την Κάρμεν παίρνουν τα παιδιά τους, για πάνε όλοι μαζί μια πεζοπορία στη φύση. Τα παιδιά δυσανασχετούν, ενώ ο Ντιέγκο θα απογοητευτεί πολύ από μια εξομολόγηση της μητέρας του στη Φαίη που δεν έπρεπε να ακούσει. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος και ο Τάκης ετοιμάζουν μαζί το μεσημεριανό και ο Φίλιππος θα βρεθεί μπροστά σε μια σπάνια στιγμή συγκίνησης του Τάκη, την ίδια ώρα που ο Λάμπρος θα εκνευριστεί πολύ όταν αντιληφθεί ότι όλοι, ακόμα και ο Δημήτρης, τον βλέπουν σαν τη "μητέρα" της Λίλλυ. ‘Οταν οι δύο μητέρες με τα παιδιά επιστρέψουν από τη… φύση, η Κάρμεν θα αποκαλύψει την αιτία της κούρασής της καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), ‘Αλκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Στεφανία Ραυτοπούλου (Λίλλυ)

Απόδοση σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions