Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 041

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Περίληψη: Ο Δημήτρης και ο Λάμπρος ανησυχούν που η Λίλλυ είναι επιθετική με τα άλλα παιδιά και ο ένας κατηγορεί τον άλλον ως υπεύθυνο γι’ αυτό το γεγονός. Στο μεταξύ, ο Ντιέγκο παραδέχεται μια μικροκλοπή που έκανε στο σχολείο και η Κάρμεν τον βοηθάει να επανορθώσει. Σχεδόν δηλαδή… Την ίδια ώρα, η Δανάη, η Αλεξάνδρα και ο Πάνος αποφασίζουν να αλλάξουν δωμάτια, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, αλλά η Φαίη θα σταθεί εμπόδιο, αφού θεωρεί ότι τα δωμάτια που έχουν μέχρι σήμερα είναι τα καταλληλότερα γι’ αυτούς. Και η Φαίη, ως γνωστόν, έχει πάντα δίκιο! Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πέτρος θα κάνει μια πρόταση στη Δανάη, που θα τους αφήσει όλους άφωνους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), ‘Αλκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Στεφανία Ραυτοπούλου (Λίλλυ)

Απόδοση σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions