Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 033

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Περιγραφή: Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή του Γιώργου η Νίκη, το μεγάλο του απωθημένο, που μετανιωμένη, του ζητάει να τα ξαναβρούν και να φύγουν ένα μεγάλο ταξίδι στη Βραζιλία για να ξαναζεστάνουν τον έρωτά τους. Φυσικά ο Γιώργος, ενθουσιασμένος, πετάει τη σκούφια του. Ο ‘Αγγελος μόλις μαθαίνει τα νέα προσπαθεί να τον αποτρέψει, του θυμίζει ότι η Νίκη ήταν η καταστροφή του και ότι ετοιμάζει εδώ και καιρό μια επιχείρηση με τη Νέλλη -δεν μπορεί να τα παρατήσει όλα και να φύγει! Αλλά ποιος μπορεί τώρα να σταματήσει τον Γιώργο; Με συνοπτικές διαδικασίες χωρίζει τη Νέλλη και αποχωρεί από το κάμπινγκ για να εγκατασταθεί στο πλούσιο σπίτι της Νίκης κάνοντας όνειρα για τη μεγάλη ζωή… Η Νέλλη σοκαρισμένη από το αναπάντεχο γεγονός, προσπαθεί να πάει με όποιον άντρα βρίσκει μπροστά της για να πνίξει τον πόνο της αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει γιατί ανακαλύπτει με έκπληξη ότι είναι σοβαρά ερωτευμένη με τον Γιώργο.
Ο Αντώνης και η Αλίκη ετοιμάζονται για τον γάμο τους, όταν έρχεται από την επαρχία η Τζέλα, η αγαπημένη θεία της Αλίκης, που την μεγάλωσε από παιδί μετά την απώλεια των γονιών της. Η Τζέλα, βλέποντας την αφραγκία του ζευγαριού και την απογοήτευση της Αλίκης, παίρνει την υπόθεση πάνω της και πάει και κλείνει ένα γάμο αλά Χόλυγουντ! Φυσικά το ζευγάρι απορεί, πού βρήκε τόσα λεφτά η Τζέλα; Εκείνη τους καθησυχάζει ότι έχει τον τρόπο της… Επειδή όμως οι άνθρωποι που υπολογίζει να της δανείσουν δεν δίνουν μία και η μέρα του γάμου πλησιάζει, η Τζέλα στριμώχνεται. Και τότε βλέπει ένα σημαδιακό όνειρο με πολλά λεφτά… Αμέσως καταλαβαίνει ότι πρόκειται για προμήνυμα της μοίρας και όπως είναι τζογαδόρισα, κλέβει τις τελευταίες οικονομίες του ζευγαριού και πάει να τις παίξει σε μια χαρτοπαικτική λέσχη, με τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει… ‘Ελα όμως που το όνειρο δεν βγαίνει!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου (‘Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη), Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παππά (Μαρία), Κατερίνα Παππά (‘Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Νίκη), Νικολέττα Βλαβιανού (Τζέλα)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, ‘Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: ‘Ανωση Α.Ε.