Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 023

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Περιγραφή: Το σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ‘Αγγελος μετά από την πρόταση γάμου που του έκανε η Σάντρα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να βλέπει εφιάλτες. Η Σάντρα προσπαθεί να τον χαλαρώσει λέγοντάς του να μην ανησυχεί γιατί μάλλον το πρόβλημα αυτό είναι παροδικό και οφείλεται στο άγχος και την κούραση. Ο Γιώργος όμως έχει άλλη γνώμη και πιστεύει ότι είναι αντίδραση του σώματός του στην ιδέα του γάμου. ‘Ετσι, τον συμβουλεύει να δει έναν γνωστό ψυχολόγο – σεξολόγο, τον Dr. Σταθόπουλο.
Προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει και άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι του camping. Ο Αντώνης και η Αλίκη από τη στιγμή που κόπηκε το επίδομα της θείας αρχίζουν να ζορίζονται πολύ με τα οικονομικά τους. Και επειδή η φτώχεια φέρνει γκρίνια, το ζευγάρι θα δοκιμάσει τα όριά του και θα οδηγηθεί σε ακραίες επιλογές που θα αλλάξουν τις ζωές τους.
Τέλος, ο Χρύσανθος κι η Υβόννη συνεχίζουν να κάνουν σεξ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ευελπιστώντας ότι σύντομα θα πιάσουν επιτέλους τον πολυπόθητο διάδοχο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου (‘Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη), Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παππά (Μαρία), Κατερίνα Παππά (‘Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Ζουγανέλης (Δρ. Σταθόπουλος)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, ‘Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: ‘Ανωση Α.Ε.