Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 025

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Επεισόδιο 2
5ο

Περιγραφή:

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας απλά δεν ξέρουν τι θα πει σενάριο. Δείτε ανάμεσα σε πολλά άλλα περίεργα:

Ο Ζήσης και ο Λάμπρος παρουσιάζουν ένα νέο προϊόν telemarketing, τη Μέθοδο Δ.Ν.Τ. ‘Ενα επαναστατικό προϊόν που σου δείχνει πώς να κάνεις μοιραία λάθη, να ζητάς συγγνώμη και να έχεις τη δυνατότητα να επαναλάβεις τα ίδια λάθη μέχρι το 2017.

Στο "Θέατρο του Παραλόγου", ο Ζήσης και η Ιωάννα είναι ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει σεξουαλικά προβλήματα και ζητά βοήθεια ειδικού ιατρού. Ο Θωμάς είναι ένας νεαρός από το κοινό που -με δική του ευθύνη- παριστάνει τον σεξολόγο, ο οποίος, όμως, απευθύνει το λόγο χρησιμοποιώντας μόνο ατάκες από γνωστό τούρκικο σίριαλ που του έχει δώσει ο Λάμπρος. Τρέλα!

Παρακολουθείστε ένα δραματικό επεισόδιο της σειράς «Οργή Κυρίου», όπου τα μπερδέματα στηνγνωστή και πάμπλουτη οικογένεια Κυρίου δεν σταματάνε ποτέ. Τελικά ο νεκρός παππούς ζει; Ο Κύριλλος Κυρίου είναι αδερφός του Αστέριου Κυρίου; Η καμαριέρα Σοφία-Ελπίδα είναι μητέρα ή αδερφή του Ζώη Κυρίου;  

Στο "In the Mix" παρακολουθείτε τις πιο κουλές βερσιόν που μπορεί να έχει μια απλή επίσκεψη ενός μπαμπά με το παιδί του σε ένα ζωολογικό κήπο. Το κοινό κατευθύνει το ύφος και την εξέλιξη της ιστορίας προκαλώντας τις πιο σουρεάλ καταστάσεις.

‘Ο,τι να ‘ναι δηλαδή…

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν:
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Σκηνοθέτης: Γιώργος Γκικαπέππας
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions