Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 96ο

Περίληψη: Ο Σταύρος επιμένει να πάει με τη Βίκυ στο σπίτι που εκείνη έμενε ως φοιτήτρια. Η Βίκυ προσπαθεί να το αποφύγει, αλλά τελικά υποχωρεί μπροστά στην επιμονή του και δέχεται. Η Αλεξάνδρα λέει ξανά στον ‘Αρη ότι σκοπεύει να μεταβιβάσει στον Δημήτρη τις μετοχές της εταιρείας, αλλά ο ‘Αρης επιμένει να μην το κάνει. Η ‘Αντα βλέπει τον Σήφη να μιλά σε ένα μπαρ με τον παραγωγό που της έκλεψε το τραγούδι. Αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Σήφης έχει βάλει το χεράκι του στην κλοπή του τραγουδιού της. Ο Δημήτρης επισκέπτεται το παλιό σπίτι της Βίκυς, ελπίζοντας να εντοπίσει την Βάσω Παπαναστασίου, αλλά το μόνο που μαθαίνει είναι ότι από ‘κει είχε περάσει κάποτε και ο Βαλάτος. Η Βίκυ πάει τον Σταύρο δήθεν στην παλιά της γειτονιά, ελπίζοντας πως έτσι δεν θα ξανασκαλίσει το παρελθόν με τον πατέρα του. Η ‘Αντα ψάχνει το κινητό του Σήφη, βρίσκει ότι έχει αποθηκευμένο το όνομα του παραγωγού και αποφασίζει να το ψάξει. Ο ‘Αρης απειλεί την Αλεξάνδρα πως αν μεταβιβάσει όλες τις μετοχές στον Δημήτρη, αυτόν να τον ξεχάσει από γιο. Η Αλεξάνδρα μαλώνει μαζί του και του εξηγεί ότι δεν τον αφορά, ενώ ο Δημήτρης κρυφακούει όλον τον καυγά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.