Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 5

ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Περίληψη: ‘Ολοι μαζί, τα παιδιά και η Μαρία, πηγαίνουν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης να γιορτάσουν την απαλλαγή του Βύρωνα. Το πρωί τούς βρίσκει όλους σε μια παραλία, ενώ ο Ζήσιμος με τη Μαρία στο σπίτι του, έχουν την πρώτη τους ερωτική επαφή. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας μεθυσμένος, ξεσπάει και μιλάει για πρώτη φορά για την αναπηρία του, ενώ ο έρωτας του Γεράσιμου για τον Βύρωνα εκδηλώνεται δειλά. Ο Ζήσιμος ψάχνει την Υβόννη και την βρίσκει στο εξοχικό της, όπου περνούν μαζί ένα διήμερο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γεράσιμος φεύγει για το ‘Αγιο ‘Ορος…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μια σειρά με τους: ‘Αγη Εμμανουήλ (Ζήσιμος), Χάρη Μαυρουδή (Ηλίας), ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Μαρία), Ιωσήφ Πολυζωίδη (Βύρων), Γιώργο Πυρπασόπουλο (Γεράσιμος), Φώτη Σπύρο (Αντρέας)
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Αλέξανδρος), Γιώργος Κέντρος (Φίλιππος), Αλέξανδρος Τσακίρης (Διονύσης), Τατιάνα Παπαμόσχου (Μάχη), Τάνια Σαββοπούλου (Θάλεια), Ευαγγελία Σέχα (Αγνή), Γιώτα Φέστα (Υβόννη), Αθηνά Αλατσάρη (Ρηνιώ), Σύλβια Δεληκούρα (‘Αννα), Μάνος Πίντζης (Χάρης), Κωνσταντίνα Σαββίδη (Σοφία)

Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάκης Μπαρδάκος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.