Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 1

ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Περίληψη: Ο Ζήσιμος, ο Αντρέας, ο Γεράσιμος και ο Βύρωνας αφού κατευοδώνουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το φίλο τους, τον Ηλία, που φεύγει για το Παρίσι, ξεκινούν και εκείνοι οδικώς για τον ίδιο προορισμό. Ο στόχος τους κρυφός… κάτι το απλησίαστο. Στο μεταξύ, η Μαρία τρέχει για να τους προλάβει, αλλά φθάνει αργά. ‘Εχουν φύγει. Στη διάρκεια του ταξιδιού, ο Ηλίας γνωρίζεται στο αεροπλάνο με τη Μάχη, μια άγνωστη γυναίκα που τον γοητεύει. Παράλληλα, η υπόλοιπη παρέα κι ενώ βρίσκεται καθ’ οδόν προς τα σύνορα, μπλέκεται σε μια απρόσμενη περιπέτεια…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μια σειρά με τους: ‘Αγη Εμμανουήλ (Ζήσιμος), Χάρη Μαυρουδή (Ηλίας), ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Μαρία), Ιωσήφ Πολυζωίδη (Βύρων), Γιώργο Πυρπασόπουλο (Γεράσιμος), Φώτη Σπύρο (Αντρέας)
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Αλέξανδρος), Γιώργος Κέντρος (Φίλιππος), Αλέξανδρος Τσακίρης (Διονύσης), Τατιάνα Παπαμόσχου (Μάχη), Τάνια Σαββοπούλου (Θάλεια), Ευαγγελία Σέχα (Αγνή), Γιώτα Φέστα (Υβόννη), Αθηνά Αλατσάρη (Ρηνιώ), Σύλβια Δεληκούρα (‘Αννα), Μάνος Πίντζης (Χάρης), Κωνσταντίνα Σαββίδη (Σοφία)

Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάκης Μπαρδάκος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.