Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 2

ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Περίληψη: Στο Παρίσι, ο Ηλίας ενώ περιμένει τους φίλους του να φθάσουν, αρχίζει να γράφει το βιβλίο του. Η ιστορία ξεκινά μια Κυριακή πρωί στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, όταν ο Ζήσιμος με τον Ηλία, συναντούν για πρώτη φορά τη Μαρία. Το ίδιο μεσημέρι συναντιούνται με τους υπόλοιπους της παρέας -τον Ανδρέα, τον Γεράσιμο και τον Βύρωνα- και κανονίζουν το βράδυ να πάνε στο μπαρ του Φίλιππου. Στο μπαρ, τώρα, ξαναβλέπουν τη Μαρία και εντυπωσιάζονται όχι μόνο από το παρουσιαστικό αλλά και από την προσωπικότητά της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μια σειρά με τους: ‘Αγη Εμμανουήλ (Ζήσιμος), Χάρη Μαυρουδή (Ηλίας), ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Μαρία), Ιωσήφ Πολυζωίδη (Βύρων), Γιώργο Πυρπασόπουλο (Γεράσιμος), Φώτη Σπύρο (Αντρέας)
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Αλέξανδρος), Γιώργος Κέντρος (Φίλιππος), Αλέξανδρος Τσακίρης (Διονύσης), Τατιάνα Παπαμόσχου (Μάχη), Τάνια Σαββοπούλου (Θάλεια), Ευαγγελία Σέχα (Αγνή), Γιώτα Φέστα (Υβόννη), Αθηνά Αλατσάρη (Ρηνιώ), Σύλβια Δεληκούρα (‘Αννα), Μάνος Πίντζης (Χάρης), Κωνσταντίνα Σαββίδη (Σοφία)

Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάκης Μπαρδάκος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.