Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 4

ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Περίληψη: Ο Βύρωνας υποστηρίζει πως είναι αθώος, και ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο. Εκείνος προσπαθεί να μιλήσει στον πατέρα του, αλλά αντιμετωπίζει την ψυχρότητά του. Στο μεταξύ, η Μαρία κάνει την πρώτη της ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό και εκεί συναντά τον Αλέξανδρο. Ο Ζήσιμος τής πηγαίνει λουλούδια, αλλά βρίσκοντάς τη με τον Αλέξανδρο, φεύγει απογοητευμένος. Η γιαγιά του Βύρωνα παθαίνει εγκεφαλικό και μπαίνει στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ο Ανδρέας καλεί στο σπίτι του τη Μαρία και γοητεύεται μαζί της, αλλά εκείνη ενδιαφέρεται για τον Ζήσιμο. Του τηλεφωνεί, λοιπόν, και κανονίζει να βγουν. Κι ενώ προσπαθούν να κρατήσουν τη συνάντησή τους μυστική, τους βλέπει η Υβόννη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μια σειρά με τους: ‘Αγη Εμμανουήλ (Ζήσιμος), Χάρη Μαυρουδή (Ηλίας), ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Μαρία), Ιωσήφ Πολυζωίδη (Βύρων), Γιώργο Πυρπασόπουλο (Γεράσιμος), Φώτη Σπύρο (Αντρέας)
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Αλέξανδρος), Γιώργος Κέντρος (Φίλιππος), Αλέξανδρος Τσακίρης (Διονύσης), Τατιάνα Παπαμόσχου (Μάχη), Τάνια Σαββοπούλου (Θάλεια), Ευαγγελία Σέχα (Αγνή), Γιώτα Φέστα (Υβόννη), Αθηνά Αλατσάρη (Ρηνιώ), Σύλβια Δεληκούρα (‘Αννα), Μάνος Πίντζης (Χάρης), Κωνσταντίνα Σαββίδη (Σοφία)

Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάκης Μπαρδάκος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.