Επεισόδιο: 50

Ο Μένιος, τραυματισμένος στο πόδι από τους ανταγωνιστές του, πάει στο σπίτι της Ντένης και δέχεται τις πρώτες βοήθειες της Μαρούσκας. Εντωμεταξύ, στο στρατιωτικό νοσοκομείο, η Χαρούλα περιποιείται και αυτή τον Τόλη, ο οποίος έχει δεχτεί σφαίρα στο χέρι από τον Καραμάνο. Ο Καραμάνος τον… επισκέπτεται, ενώ σχεδόν πιάνονται στα χέρια όταν ο Τόλης τον ειρωνεύεται. Στο σπίτι της Φλώρας καταφθάνει ένας δήθεν ερευνητής της AGB, ο οποίος τοποθετεί συσκευή μέτρησης-κοριό για να ακούει τις συνομιλίες της με τον Μένιο, έναντι αμοιβής. Ωστόσο, στους αρραβώνες Μένιου-Φλώρας, ο ερευνητής, που στην πραγματικότητα είναι της Ασφάλειας, συλλαμβάνει τον Μένιο…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σεργιανόπουλος (Κωνσταντίνος Μαρκοράς), Εβελίνα Παπούλια (Μαρίνα Κουντουράτου), Ντίνα Κώνστα (Ντένη Μαρκορά), Χρυσούλα Διαβάτη (Φλώρα), Αλέξανδρος Ρήγας (Τόλης), Δημήτρης Τσούτσης (Νικηφόρος), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Μίνα), Οδυσσέας Σταμούλης (Πέτρος), Καλλιόπη Ταχτσόγλου (Μαρούσκα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αίας Μανθόπουλος (Αίας), Γιάννης Μποστατζόγλου (Καραμάνος), Θέμης Μάνεσης (Μένιος), Δέσποινα Βανδή (Χαρούλα)

Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Τηλεσκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Παραγωγή: ΕΨΙΛΟΝ