Επεισόδιο: 48

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

Περίληψη: Και φθάνουμε αισίως στη «Βραδιά του Οπλίτη». Στο στρατόπεδο επικρατεί ένα απίστευτο κομφούζιο, με τα παιδιά της σχολής να προετοιμάζονται να αποδώσουν αρχαίους τραγικούς στους “σκυλάδες” σμηνίτες, ενώ ο Τόλης, εκτός της ανάληψης των υψηλών καθηκόντων του τελετάρχη, έχει την έννοια του να βρει διάφορους τρόπους να ξεμοναχιάσει τη Χαρούλα χωρίς να τους πάρει μυρωδιά ο Καραμάνος. Στην Αθήνα, η Φλώρα δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από ανταγωνιστές του Μένιου, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι “για δουλειές”. Η Φλώρα, σε απόλυτο πανικό, ζητά την άμεση συμπαράσταση της Ντένης, ως πιο ψύχραιμης και πιο έμπειρης σε ανάλογες καταστάσεις…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σεργιανόπουλος (Κωνσταντίνος Μαρκοράς), Εβελίνα Παπούλια (Μαρίνα Κουντουράτου), Ντίνα Κώνστα (Ντένη Μαρκορά), Χρυσούλα Διαβάτη (Φλώρα), Αλέξανδρος Ρήγας (Τόλης), Δημήτρης Τσούτσης (Νικηφόρος), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Μίνα), Οδυσσέας Σταμούλης (Πέτρος), Καλλιόπη Ταχτσόγλου (Μαρούσκα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αίας Μανθόπουλος (Αίας), Γιάννης Μποστατζόγλου (Καραμάνος), Θέμης Μάνεσης (Μένιος), Δέσποινα Βανδή (Χαρούλα)

Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Τηλεσκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Παραγωγή: ΕΨΙΛΟΝ