Επεισόδιο: 47

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Περίληψη: Τα νυχτοπερπατήματα του Μένιου πυκνώνουν και η Φλώρα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με τον δικό της αλάνθαστο τρόπο: αστυνόμευση και τρομοκρατία. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος ξεκινά τα γυρίσματα της νέας σειράς με αρκετά προβλήματα, ενώ οι καυγάδες στο πλατό με την Ντένη για τα πιο ασήμαντα πράγματα δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση. Ο Τόλης, από την άλλη, δίνει τις δικές του μάχες με τον Καραμάνο, που έχει αποθρασυνθεί εντελώς με τον εκβιασμό του για τη συμμετοχή της Χαρούλας στη «Γιορτή του Οπλίτη». Φαινομενικά όλα κυλούν σε “ήρεμους” ρυθμούς, αφού ακόμη και το ζευγάρι μας ζει μέσα στις μεγάλες του αγάπες λόγω απόστασης, κάτι, όμως, που δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού ο Κωνσταντίνος, μην αντέχοντας να βρίσκεται μακριά από την καλή του, πετάγεται μέχρι τα Γρεβενοχώρια. Ωστόσο, η επιστροφή του θα είναι επεισοδιακή, αφού τον καλούν να πάει στο αστυνομικό τμήμα, όπου όπως τον πληροφορούν, κρατείται η Ντένη με την κατηγορία του χουλιγκανισμού…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σεργιανόπουλος (Κωνσταντίνος Μαρκοράς), Εβελίνα Παπούλια (Μαρίνα Κουντουράτου), Ντίνα Κώνστα (Ντένη Μαρκορά), Χρυσούλα Διαβάτη (Φλώρα), Αλέξανδρος Ρήγας (Τόλης), Δημήτρης Τσούτσης (Νικηφόρος), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Μίνα), Οδυσσέας Σταμούλης (Πέτρος), Καλλιόπη Ταχτσόγλου (Μαρούσκα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αίας Μανθόπουλος (Αίας), Γιάννης Μποστατζόγλου (Καραμάνος), Θέμης Μάνεσης (Μένιος), Δέσποινα Βανδή (Χαρούλα)

Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Τηλεσκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Παραγωγή: ΕΨΙΛΟΝ