Επεισόδιο: 46

Η Μαρίνα εξαφανίζεται. Οι πάντες, πλην του Νικηφόρου, αγνοούν την αλήθεια, δηλαδή ότι η Μαρίνα πάει στο χωριό της, κάτι που ο καναλάρχης αναγκάζεται να κρύψει για να το εκμεταλλευτεί τηλεοπτικά. Η Ντένη αγωνιά, ο Κωνσταντίνος ψάχνει παντού, ενώ ο συνήθως ψύχραιμος Τόλης έχει πανικοβληθεί. Στο μεταξύ, η τηλεόραση στο σπίτι του Κωνσταντίνου είναι συνέχεια ανοιχτή, ώστε η Φλώρα να παρακολουθεί τα έκτακτα δελτία για την εξαφανισμένη έγκυο. Ο Μένιος όμως, αρχίζει να φέρεται περίεργα, με αποκορύφωμα τα διάφορα ευρήματα, όπως όπλα και πλαστά διαβατήρια της Φλώρας. Κάτι τρέχει με τον Μένιο και ο Κωνσταντίνος, για να ηρεμήσει τη Φλώρα, σπεύδει να διασκεδάσει τους φόβους της. Λίγο πιο κάτω, στο σπίτι της Ντένης, κι ενώ η χήρα με τον Νικηφόρο ψάχνουν να βρουν αντικαταστάτρια της Μαρίνας, μια παραδρομή της γλώσσας μαρτυρά τον καναλάρχη, που αναγκάζεται κάτω από τις έντονες κι έξαλλες πιέσεις της Ντένης να ομολογήσει ότι η Μαρίνα είναι καλά και ότι πήγε στο χωριό της να ηρεμήσει λίγο πριν γεννήσει. Προτού προλάβουν να αρχίσουν οι χειροδικίες, καταφθάνει και ο Κωνσταντίνος που ηρεμεί μαθαίνοντας τα νέα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σεργιανόπουλος (Κωνσταντίνος Μαρκοράς), Εβελίνα Παπούλια (Μαρίνα Κουντουράτου), Ντίνα Κώνστα (Ντένη Μαρκορά), Χρυσούλα Διαβάτη (Φλώρα), Αλέξανδρος Ρήγας (Τόλης), Δημήτρης Τσούτσης (Νικηφόρος), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Μίνα), Οδυσσέας Σταμούλης (Πέτρος), Καλλιόπη Ταχτσόγλου (Μαρούσκα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Δέσποινα Βανδή (Χαρούλα), Αίας Μανθόπουλος (Αίας), Γιάννης Μποστατζόγλου (Καραμάνος), Θέμης Μάνεσης (Μένιος)

Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Τηλεσκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Παραγωγή: ΕΨΙΛΟΝ