Σπίτι με το Mega: Με τον Γιώργο Μαργαρίτη

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, ο καλλιτέχνης που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο τραγούδι, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ιστορίες που αγγίζουν τις καρδιές μας.

Η λίστα των επιτυχιών είναι μεγάλη: «Δεν με νοιάζει», «Πεθαίνω για σένα», «Δρόμοι του πουθενά», «Μα τι λέω», «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», «Τα δικαστήρια», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Στο κελί 33», κ.ά. Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που «μιλάει» μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, πρωταγωνιστεί σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα.

Δίπλα στον Γιώργο Μαργαρίτη η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος αποκαλύπτει τρυφερές στιγμές της σχέσης πατέρα και γιου.

Η Ρούλα Κορομηλά ως γνήσια οικοδέσποινα, καλωσορίζει τους καλεσμένους και τους οδηγεί σε ενδιαφέρουσες προσωπικές εξομολογήσεις που θα μας συγκινήσουν.