Σπίτι με το Mega: Με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με αναμφισβήτητη χημεία «παντρεύουν» την ποπ με το λαϊκό τραγούδι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ο Γιώργος Τσαλίκης βάζει φωτιά στη σκηνή με τον ρυθμό και την αεικίνητη σκηνική του παρουσία. Ο Χρήστος Μενιδιάτης μάς ταξιδεύει με την ερωτική φωνή του. Τόσο στις solo ερμηνείες τους, όσο και στα ντουέτα – έκπληξη, οι δύο τραγουδιστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και απογειώνουν τη διάθεση.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου θα ακούσουμε τις πολυτραγουδισμένες επιτυχίες: «Δυναμίτης», «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας», «Αδυναμία μου», «Μόνο τα μάτια σου», «Γιατί αστέρι μου», «Οι Κυριακές», «Χαμός θα γίνει», «Με χαλάει», κ.ά.

Δίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη θα βρεθούν εκλεκτοί καλλιτέχνες. Η Σοφία Βόσσου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμηνεύουν διαχρονικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης μάς εκπλήσσει όταν εμφανίζεται στη σκηνή με την άρπα του. Special guest, η Μαριώ, η τραγουδίστρια με τη σπουδαία πορεία στο ρεμπέτικο τραγούδι. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Βασίλης Οικονόμου και η Χρύσα Μπανδέλη.

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν: Ιφιγένεια Τζόλα, Λάκης Γαβαλάς, Χριστίνα Παππά, Γωγώ Καλύβα, Ρία

Τσοχαντάρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Έλσα Τόλη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, κ.ά.

Στα highlights της εκπομπής, η Ρούλα Κορομηλά ανεβαίνει στη σκηνή και μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο ερμηνεύουν την ερωτική μπαλάντα «Άγγελέ μου, τύραννέ μου».